Maak kans op €24.999 voor ‘Leren en ontwikkelen’ in het mkb

Voorjaar 2020 ging de SLIM regeling voor het eerst open. De laatste 4 jaren konden bedrijven een aanvraag indienen voor het investeren in het stimuleren van het leren en ontwikkelen van hun personeel. Wij hebben veel ambitieuze bedrijven en organisaties kunnen helpen met een aanvraag voor hun mooie SLIM-projecten. Er is nog meer goed nieuws: in maart en september 2024 is er weer een kans om voor de SLIM een aanvraag in te dienen!

Ben jij ook van plan om te investeren in de ontwikkeling van je medewerkers? Dan ligt hier voor jou wellicht een grote subsidiekans! Lees hieronder dan snel wat de SLIM ook alweer inhoudt.

Voor de volgende activiteiten kan er SLIM-subsidie aangevraagd worden:

  • Het opstellen van een opleiding-of ontwikkelplan voor de onderneming
  • Het opstellen van loopbaan- of ontwikkeladviezen voor medewerkers
  • Het ontwikkelen en implementeren van een methode om de leercultuur te bevorderen.
  • Het aanbieden van praktijkleerplaatsen ten behoeve van een beroepsopleiding of een deel daarvan in de derde leerweg bij een erkend leerbedrijf.

Naast mkb-ers kunnen ook grotere bedrijven uit de horeca, landbouw en de recreatiesector aanspraak maken op de subsidie. Het maximale subsidiebedrag is €24.999. De subsidie vergoedt 60% tot 80% van de kosten. Daarnaast kunnen samenwerkingsverbanden van meerdere organisaties een aanvraag indienen. De maximale subsidie per samenwerking is €500.000.

Wilt u meer weten ?

Stuur dan een mail naar : Info@dsig.nl