De Subsidie Informatie Groep BV / Opdrachtgevers

“makkelijker kunnen we het niet maken”

Merapar Technologies

Merapar Technologies is a software project company focussing on the development of scalable backend solutions using cloud-based technologies in (private) cloud environments using agile methodologies.

Chainwise

ChainWise levert bedrijfssoftware die zich richt op de ondersteuning van bedrijfsprocessen voor ondernemingen en instellingen. ChainWise bedrijfssoftware is ontworpen en ontwikkeld om administraties te ondersteunen. Met als doelstelling: het maximaliseren van de automatisering en minimaliseren van handmatige handelingen. Met de krachtige, slimme en modulair ontwikkelde software van ChainWise heeft u uw bedrijfsprocessen en projecten van A tot Z onder controle.

You Get

Wij zijn You-Get. Wij zijn de business services provider met een totaaloplossing voor elke fase in uw bedrijfscyclus. Onze medewerkers geven u, dankzij hun expertise en jarenlange ervaring, controle en inzicht in uw huidige bedrijfsprocessen. Dit doen wij aan de hand van de, door ons ontwikkelde, 360° Business Services Approach. Deze methode richt zich op elk facet van uw organisatie. Samen met onze partners zijn wij gemotiveerd om u te ondersteunen. Hierbij kunnen wij steunen op onze jarenlange ervaring binnen een diversiteit aan bedrijfstakken en functies.

Posthuma Partners

Posthuma Partners was established in 1997 by Bouke Posthuma and has developed in recent years into an internationally recognized software house with professional actuarial consultancy. By combining actuarial knowledge and management know-how into high-level software it offers a ‘need-to-have’ tool for every non-life insurance company, broker agency or expertise bureau that wants to improve the results of their core business. Client references upon request.

Riskco

RiskCo is a Dutch company that was established in 2005. The RiskCo team consists of 25 staff members with diverse backgrounds. RiskCo’s diverse and experienced team enables it to translate business wishes into practical computerized solutions.

Avira

Avira, a company with over 100 million customers and more than 500 employees, is a worldwide leading supplier of self-developed security solutions for professional and private use.
With more than 25 years of experience, the company is a pioneer in its field.

Four Digits

Four Digits ontwikkelt software- en webapplicaties voor bedrijven en instellingen. Van relatief eenvoudige websites tot complexe systemen. U wilt een beschermde online-omgeving? Wij bouwen uw intranet op maat. Verder doen we uitgebreideconsultancytrajecten en leveren we support en advies op het gebied van ict. We werken met Plone, een gebruiksvriendelijk en aanpasbaar pakket. Hiermee kunt uzelf uw website van content voorzien. Het is niet alleen licentievrij, ook biedt het een van de meest veilige platforms.

Regas

Wij zijn opgericht in 1997 en is een belangrijke leverancier voor oplossingen in Zorg- en Welzijns binnen Nederland. Wij verhogen door onze innovatieve ideeën de kwaliteit van zorg. Kwaliteit van zorg verhogen door nieuwe ontwikkelingen Wij staan voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg, innovatief en vooroplopen in de markt. Ook staan wij voor aandacht en een persoonlijke aanpak door de nieuwe ontwikkelingen in de zorg af te stemmen op de wensen van onze klanten. De kernwaarden van Regas komen tot uiting in de drie modules Volgen, Verbinden en Bewaken.

Selexion Group

Selexion is gespecialiseerd in het gedelegeerd opdrachtgeverschap inzake renovatie, (her)ontwikkeling en nieuwbouw en verzorgt alle werkzaamheden daaromtrent voor bedrijven, particulieren en (semi)overheid.

Door het voortdurend complexer worden van regelgeving en maatschappelijke eisen wordt u als klant steeds meer geconfronteerd met de verschillende disciplines die bij een ontwikkeling en het beheer daarvan betrokken zijn. Hierdoor is er een grotere generale en specifieke kennis nodig om kwalitatief maatwerk te kunnen leveren.

Infoflex

Infoflex is the European market leader in manufacturing and distributing security solutions for retail products. Infoflex has been a reliable supplier of retail security products to international retail organizations since 1999. Our professional insight and drive for continuing the product development leads to innovative products with high quality standards. Infoflex supplies its security solutions to telecom companies, retailers of consumer electronics and D.I.Y shops. We also collaborate with display designers and furniture specialists in order to create the perfect solutions for shop-in-shop displays. Our head office is located in Oegstgeest (The Netherlands)……

GVA Textielveredeling

Welkom op onze website Wij zijn een zelfstandig textielveredelingsbedrijf en houden ons sinds 1976 bezig met het in loon verven en/of bleken van garens. Wij werken o.a. voor de:

  • Naaigarenindustrie
  • Bontweverijen
  • Tapijtindustrie
  • Technische textiel

Sinds 2001 zijn wij gevestigd in een modern bedrijfspand aan de vierde Broekdijk te Aalten

Hapro

Hapro International is opgericht in 1982 en gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Hapro legt zich toe op de productie van zonnebanken en autodakkoffers. Dankzij de kennis, loyaliteit en ruime ervaring van alle medewerkers binnen de onderneming worden de producten volgens de hoogste eisen op het gebied van technologie en design vervaardigd. Door jaren van innovatie en productontwikkeling is Hapro uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op de internationale markt.

Forga

Forga BV Gespecialiseerd in spaanloze plaatbewerking van staal, aluminium enroestvrijstaal. Wanneer u zoekt naar een bedrijf dat:

  • snel kan schakelen en ook kleine series wil produceren
  • meedenkt over uw product
  • u als klant serieus neemt, dan kunt u niet om ons heen.

Passen uw producten in de onderstaande kernactiviteiten van Forga BV, neemt u dan contact met ons op.

Voltman

Welkom op de website van Voltman konstruktie B.V.!

Uw specialist in roestvrijstalen machines voor de food- en agro industrie. Voltman konstruktie is een klein maar internationaal  vertegenwoordigd bedrijf met vertegenwoordigingen in Belgie, Duitsland, Verenigde Staten en Canada. Voltman konstruktie b.v. levert niet slechts een eenmalig produkt, maar we trachten onze klanten middels een goede service blijvend van dienst te zijn.

Boughbikes

Bough Bikes is founded by Jan Gunneweg and Piet Brandjes in 2012. Thanks to the advanced computer-controlled milling machine, the company is able to produce wooden bikes in larger quantities while keeping them affordable and consistent high quality. Jan Gunneweg is a Dutch designer with a love for natural products. “If you design from nature you will always create something that people feel comfortable with.” His design stands out because of the combination of beauty, simplicity and functionality. Jan wants to inspire people and bring them closer to nature through his designs. His greatest passion is wood.

Prosup

Prosup is a company that is registrated as a design agency of …
Design of lightweight constructions
Worked out in complete 2D compositions of the required products from …
Visualisation & Animation
Worked out design in 3D which you can use for your WEB-site or …
Production drawings, part lists & update
Complete worked out products. All parts are specifically exposed. Complete part …
Prototypes
At the manufacturing of prototypes we work together with a selected group …

Anderling

Anderling staat voor 20 jaar productontwikkeling, machinebouw, nieuwe materialen en 15 octrooien. Het idee achter Anderling is de ervaring van meer dan 100 projecten in strategische innovatie en productontwikkeling ten dienst te stellen van bedrijven die willen innoveren. We zijn erg goed in het vinden van nieuwe ideeën en het management van NPD of R&D teams. Hebben ervaring met hele grote en ook kleine projecten. Ervaring met octrooien en alles wat daarbij komt kijken. Met consumentenacceptatie en -onderzoek. Know-who, outsourcing en universitaire samenwerking. Voice-of-the-customer en lean development.

QuaRatio

QuaRatio heeft veel ervaring en kennis van de diverse rekenengines. QuaRatio kan u ondersteunen en adviseren bij de keuze en implementatie van een nieuwe rekenkern. Of het nu gaat om Prophet, Moses, ProductXpress of VP/MS. De rekenkern is de motor van uw bedrijf en een juiste keuze is essentieel, evenals de juiste ingebruikname.

a&m impact

Wij geloven er in dat je online het verschil kunt maken.

Goed idee media

Twee kerels die websites willen maken, vooral met een indrukwekkende front-end.

ProPlanet

ProPlanet is een ICT-bedrijf gespecialiseerd in data solutions en 3D technologie en heeft zeer specialistische kennis van zoekprocessen in combinatie met ontwerp- en verkoopprocessen.

Deze kennis maakt van ProPlanet uw ideale partner op het gebied van Product Informatie Management systemen. Tevens is ProPlanet specialist in ETIM-classificatie.

Daarnaast heeft ProPlanet competenties op het gebied van 3D-oplossingen. Dit leverde ProPlanet reeds in 2006 de prestigieuze VSK innovatie award op met haar 3D badkamer-ontwerpprogramma SaniNet.

 

Laatste nieuwsberichten

MIT Haalbaarheids subsidie 2024 gaat weer open !!

MIT-Haalbaarheidsprojecten 2024 weer open per 04 april 2024 Subsidieregeling ( € 20.000,- cash geld )  ..................................................................................................................................................................... De MKB Innovatiestimulering Regio [...]

Oudere nieuwsberichten