De Subsidie Informatie Groep BV / Overige partners

“makkelijker kunnen we het niet maken”

De IT Jurist

De IT-jurist houdt zich dagelijks bezig met onderwerpen als intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht, internetrecht en overig ICT gerelateerd recht. Zij ondersteunen u graag bij het opstellen en beoordelen van verschillende IT-contracten.

De IT Notaris

De nieuw ontwikkelde diensten van de IT-notaris zijn gericht op de bescherming van deze IE-rechten. Naast de software escrowregelingen, die al door de IT-notaris worden aangeboden, kunt u vanaf heden bij de IT-notaris terecht voor de registratie van Intellectuele Eigendomsrechten, de overdracht van IE-rechten en de verpanding ervan.

Software Borg

Software Borg is al meer dan twintig jaar de TTP (trusted third party) die continuïteit aan IT-leveranciers en gebruikers biedt door koersbepalende escrowregelingen.

 

Laatste nieuwsberichten

MIT Haalbaarheids subsidie 2024 gaat weer open !!

MIT-Haalbaarheidsprojecten 2024 weer open per 04 april 2024 Subsidieregeling ( € 20.000,- cash geld )  ..................................................................................................................................................................... De MKB Innovatiestimulering Regio [...]

Oudere nieuwsberichten