De Subsidie Informatie Groep BV / Samenwerking

“makkelijker kunnen we het niet maken”

DSIG werkt samen met haar relaties met als doel maximaal rendement te halen uit subsidies.

Aangezien samenwerking een breed begrip is onderzoeken wij altijd de mate waarin deze samenwerking voor u als relatie het meest optimaal is. Uiteraard zullen subsidies extra werkzaamheden voor u als relatie geven. De vraag is hoeveel extra werk u op zich kan/wil nemen. Dit zal altijd een afweging zijn met de mogelijke opbrengst/rendement van de subsidie.

Wij onderzoeken samen met onze relatie de volgende 4 belangrijke onderdelen :

  1. Welke investeringen staan er gepland ? Wat is uw ICT roadmap ?
  2. Wat zijn de wensen van de klant ?
  3. Welke ervaring heeft de klant met subsidies ?
  4. Welke capaciteit heeft de klant inzake bijhouden van de administratieve verplichtingen, behorende bij de subsidieaanvraag ?

Dit betekent dat DSIG samen met u inventariseert welke vorm van samenwerking voor u als klant het beste rendement biedt. Vervolgens maken wij afspraken over de wijze van samenwerking : Van ondersteuning per project tot gehele outsourcing van alle subsidie gerelateerde werkzaamheden.
DSIG verzorgt het allemaal voor u en ons motto is dan ook “makkelijker kunnen we het niet maken”.

Een geheel vrijblijvend bezoek bij u op het bedrijf waarin wij met u dieper ingaan op uw investerings- en innovatieplannen is de eerste stap op weg naar concrete en succesvolle subsidieaanvragen en subsidietoekenningen.

Laatste nieuwsberichten

MIT Haalbaarheids subsidie 2024 gaat weer open !!

MIT-Haalbaarheidsprojecten 2024 weer open per 04 april 2024 Subsidieregeling ( € 20.000,- cash geld )  ..................................................................................................................................................................... De MKB Innovatiestimulering Regio [...]

Oudere nieuwsberichten